Advocaat R.E. Temmen

Advocaat R.E. TemmenAdvocatenkantoor Temmen te Bergen op Zoom bestaat reeds 10 jaar en is opgericht door René E. Temmen die reeds 20 jaar als advocaat werkzaam is. René Temmen is na een economische vooropleiding afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na 10 jaar bij diverse advocatenkantoren als advocaat werkzaam te zijn geweest heeft René Temmen de stap genomen als zelfstandig advocaat zijn werkzaamheden te continueren in Bergen op Zoom. René Temmen wordt bij zijn werkzaamheden ondersteund door een tweetal secretaresses en een boekhouder. Ook beschikt advocaat René Temmen door zijn jarenlange ervaring over een ruim netwerk.

 Het kleinschalige karakter van advocatenkantoor Temmen heeft voor de cliënt als voordeel dat altijd snel in contact gekomen kan worden met de advocaat. Zaken worden niet afgeschoven op minder ervaren advocaten. De cliënt krijgt altijd de behandelend advocaat zelf te spreken.

 Door de ruime ervaring van René Temmen kan meestentijds vooraf een goede inschatting worden gemaakt van de kansen en kosten van de zaak, hetgeen voor de cliënt uiteraard van wezenlijk belang is om te beslissen al dan niet over te gaan tot het starten van een procedure dan wel te trachten te komen tot een buitengerechtelijke oplossing.

 Het belang van cliënt staat altijd voorop. Gezocht wordt naar een snelle, voor cliënt bevredigende, oplossing.

Contactgegevens

  • Lievenshovelaan 12
  • 4623 TA Bergen op Zoom
  • Tel:  0164-273388
  • Fax: 0164-210310
  • Email: info@advocatenkantoor-temmen.nl

Meer