Skip to main content

Over ons Wie is René Temmen

Over ons
Wie is René Temmen?

Na een economische vooropleiding ben ik afgestudeerd in Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan als advocaat bij diverse advocatenkantoren, heb ik in 2004 de stap genomen mij als zelfstandig advocaat te vestigen in Bergen op Zoom. Ik word bij mijn werkzaamheden ondersteund door een tweetal secretaresses en een accountant. Sinds mijn beëdiging als advocaat in 1994 heb ik een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen.
Ons advocatenkantoor heeft een kleinschalig en daardoor ook zeer toegankelijk karakter, wat als voordeel heeft dat de cliënt snel geholpen kan worden en rechtstreeks in contact komt met mij als behandelend advocaat. Zaken worden bij ons advocatenkantoor niet afgeschoven op minder ervaren of nog in opleiding zijnde advocaten, hetgeen bij grote kantoren vaak wel het geval is.
Door mijn jarenlange ervaring kan ik van tevoren een goede inschatting maken van de kansen van een zaak of kwestie die aan mij wordt voorgelegd, evenals de te verwachten kosten. Deze informatie is immers voor de cliënt van wezenlijk belang als hij een besluit moet nemen om al of niet over te gaan tot het opstarten van een juridische procedure of dat het beter is om te proberen een buitengerechtelijke oplossing te zoeken, zoals bijvoorbeeld mediation of bemiddeling.
Het belang van de cliënt staat bij ons voorop. U kunt bij ons kantoor terecht voor helder juridisch advies in begrijpelijke taal of voor uitstekende rechtsbijstand wanneer u verwikkeld bent geraakt in een geschil. Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met ons op; wij zijn u graag van dienst. Een eerste gesprek is altijd gratis.

Neem contact op

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom